Retourneren

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Je mag een aankoop binnen 30 dagen en zonder opgave van reden ontbinden. Deze 30 dagen gaan in vanaf het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Bestaat de bestelling uit meerdere artikelen? Dan geldt de dag waarop je het laatste artikel hebt ontvangen als beginpunt van deze 30 dagen termijn .

Voorwaarden

  • Retourneer de artikelen binnen de terugzend termijn van 30 dagen
  • Het artikel is ongebruikt. Je mag deze natuurlijk wel uit de verpakking halen om te passen en te bekijken zoals je dit in de winkel ook zou doen.
  • Het artikel is compleet en onbeschadigd.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige uitoefening van het retourrecht. We raden je dus aan een bewijs van verzending te bewaren.
  • Tenzij wij dit expliciet aan je vermeld hebben, zijn de kosten voor retourzending voor eigen rekening. Uitzonderingen maken wij logischerwijs voor fouten van onze kant. De kosten voor een retourzending worden geraamd op een maximum van ongeveer €6,75.
  • Verstuur indien mogelijk de zending als ‘brievenbuspakje met Track & Trace’. De kosten hiervoor zijn beperkt en je hebt toch de mogelijkheid om je pakketje te volgen. Nadat je aangegeven hebt je bestelling te retourneren sturen wij een ontvangstbevestiging per e-mail. Zodra de retourzending door ons verwerkt is ontvang je hiervan opnieuw een melding. Je ontvangt deze melding op een bij ons bekend e-mailadres.

Terugbetalen 

Kampara.com vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping aan ons meldt.

Tenzij Kampara.com aanbiedt het product zelf af te halen, mag Kampara.com wachten met terugbetalen tot zij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Kampara.com gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wanneer je zelf hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering, zijn wij niet verplicht de bijkomende kosten voor deze duurdere methode terug te betalen.

Retourneren 

1. Klik op deze link en ga naar 'Bestand', 'Downloaden' en 'MicroSoft Word'

2. Vul het retour-formulier volledig in.

3. Voeg factuur, het retour-formulier toe aan je retourzending.

4. Laat via info@kampara.com weten dat je een artikel retour stuurt.

5. Vergeet het ordernummer niet te vermelden.

6. Stuur de het retourformulier, de factuur en de artikel(en) voldoende gefrankeerd naar:

Kampara.com
Pallasstraat 1
5048 CJ TILBURG